Ruimtelijk
en geborgen

Hoewel kleinschalig, is het boetiekproject groots in opzet. Dat mag u ook letterlijk nemen, want door de hoge plafonds en het technisch doordachte ontwerp, krijgen de appartementen een aangename ruimtelijkheid. Tegelijkertijd voelen ze huiselijk en geborgen aan, dankzij het warme houtwerk dat ook in de binnenafwerking doorgetrokken wordt. De architecturale nieuwbouwappartementen worden volledig naar wens en op maat afgewerkt. Levenskwaliteit en comfort maken hier van wonen een totaalervaring. 

Veel buiten binnen

Boomgaard biedt uiterst lichte hoekappartementen en doorzonappartementen die uitgerust zijn met en één of zelfs twee wintertuinen die door middel van schuiframen getransformeerd worden van kamer tot ruim overdekt terras en omgekeerd. In Boomgaard is de buitenruimte minstens zo belangrijk als de binnenruimtes en kunnen de bewoners vier seizoenen lang genieten van de unieke lichtinval en het altijd wisselende uitzicht op de boomkruinen van de appelgaard. 

Energiezuinig en
klimaatbestendig

Boomgaard is het duurzaamste project op Nieuw Zuid tot nu toe, dankzij slimme klimaatbestendige ingrepen. Zo vormen de wintertuinen een buffer tegen koude en hitte, en zorgen ze ervoor dat de binnenruimtes minder snel opwarmen of afkoelen. Een geothermisch BEO-veld zorgt voor natuurlijke koeling en verwarming en heeft tal van voordelen: tot 30% minder verbruik, onafhankelijkheid van externe distributeurs en intercommunales, geen CO2-uitstoot en minder onderhoudskosten.  

Eigen verhuur- en
beheerservice

Triple Living heeft een eigen verhuur- en beheerservice met twintig jaar ervaring en een bewezen staat van dienst: Triple Living Renting haalt vlot een verhuurratio van ruim 98%. Daarnaast wordt alles voor u geregeld: verhuur en administratie, maar ook herstellingen of onderhoud. Wie gerust wil genieten van zorgeloos rendement, is hier in goede handen.

Triple Living,
bouwer van buurten

Triple Living bouwt bruisende stadswijken met een kloppend hart, waar het goed leven is en het leven goed. Waar levenskwaliteit voorop staat en de ‘wij’ nog in wijk zit. Buurten met een sterke identiteit, een doordachte architectuur en een uitgesproken groen karakter. Buurten zoals Nieuw Zuid.

Informatie
aanvragen

Wilt u zelf ook graag in Boomgaard wonen,
of investeren in een architecturaal
hoogstandje? Laat ons uw gegevens na en we
nemen snel contact met u op.

Wilt u zelf ook graag in Boomgaard wonen,
of investeren in een architecturaal hoogstandje? Laat ons uw gegevens na en we nemen snel contact met u op.

Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

2023 © Triple Living

De beelden op deze website zijn louter illustratief en niet bindend.